mandag den 20. marts 2017

Vinteropbevaring

En del af havens krukker har stået til vinteropbevaring under havebordet der har været dækket til med kraftig plastik. Jeg kan ikke se liv i hakonegræsset med håber at den kommer. 
Roserne har fået hestegødning, som jeg hentede gemmen Gratisgødning.dk. 

 I Økologiens Have i Odder havde de denne smukke urt til salg - en lægebetonie Stachys officinalis. Der stod den med rigtig mange blomster i, det må den jo også gerne komme med her i år.


5 kommentarer:

 1. Hej Lotte
  Det er fint, nu er der et indlæg igen, og du er endda fra Odder, så selvfølgelig skal du med på min blogrulle :) Jeg vil gerne være med til, at du bliver set, for mig tog det flere år, inden jeg blev lagt mærke til, det er ikke så sjovt at lave blog, hvis der ikke er nogle, der ser det.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Lisbeth.
   Ja jeg er fra Odder, og du har også inviteret mig over for at se din have engang, men jeg er bare aldrig lige kommet forbi :-)
   Tusinde tak fordi du sætter mig på din blogrulle, det er virkelig svært her på bloggen, så går det meget hurtigere på Instagram, der er rigtig meget aktivitet.

   Slet
 2. Hejsa
  Får du tid er du stadig velkommen, når jeg ser dit billede, kan jeg godt huske, at jeg har inviteret dig. Bloggen kræver lidt mere arbejde må jeg indrømme, men der er en bedre kontakt, så vidt jeg ved, jeg er ikke selv på instagram men på fb, så kan jeg ikke overkomme mere, når jeg også skal passe haven :)

  SvarSlet
 3. Tak Lisbeth ;-)
  Ja der skal også være tid til haven :-)

  SvarSlet
 4. Hej jeg sætter dig også på min blogroll, IG er bestemt hurtigere, men også en anden slags medie. En aktiv blog er altid en opgave der kræver tid. En mangelvare til tider.
  Venligst
  Henrik fra denfranskehave.

  SvarSlet

Selvom vejret ikke ligefrem er forårsagtig så kan disse blomster hjælpe lidt på vej. Blomsterne er fra Gartneriet Pedersen og krukker fra ...